BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 15, 2011

KAWAN BARU... :)

nak gedar crita tak?? heeheee... cm minah kepoh kan.. msew prgy kem ary 2 ak dpar ramai gak r member laki yg baru.. WHOAA! best gile.. specially ialah KAMIL A.K.A MJ.COM .. haahaha.. msty trtanye2 kn ap mksod MJ.COM , MJ.COM ialah MAT JAMBU. heeeheee ;) nak tahu asl pggl dy mcm mat jambu? lw nak tw bace sndry2 oke :) , mcm niy msew 2 dy kump  ng qis.. dy niy , syok kat QISTINA A.K.A BLACK 2 . mmg sesuai ar dwang dua niy kan , hahahhaha.. msew 2 bole2 plak dy pkai handkerchief warne pink . hohohoho lwak kan , hahah . soo dry situu lha qis 2 gelar kan dy MJ.COM , skrg niy drang da brsama , auw ! sweet kan , *jelez aku nak tgok pics kamil ? kejap yew mau uqloud kejap , sory eh . xdpat cary g,br dy r . xjumpew fb dy *mangkok pnyer kamil ! after that aku kenal AZLI A.K.A GG ak xtahu apew mksod 2 aku cume pggel jew , membe dy yg bagy name *soe yew jeli , okew dy niy hmm not bad lha bole than , hmm 1 yg aku skew kat dy , dy skew snyum *tak lbiyh oke , sterus nyer pulak . aku ad kenal ng sorang budk KURANG DIAJAR niyh.. perh! mnyirap gle bhai ng dy , mmg aku bnci gle2 . bole2 pulak dark 2 kan msew ngah amek air smyg dy buat FUCK kat aku n the geng mmg nak kena r kan , seb bek 2 tmpat dy . dtg snie r tgok ap jdy kat ko ! oke2 xmoh mara tlis blog niy . lepaz 2 aku ad kenal mamat niy , name dy FITRI A.K.A SHAFIQ dy niy ponn not bad . aku kenal dy coz dy nie ketua kump aku.. hohohoho , mkew dy perh! putih melepak *jelez aku tw . hahaha putih mner pon xbole sngt kubur gakz jwab nyer , but.. dy da ad awek okew ;) awekz dy cun gler2 .. okew selnjut nyer ZULFIKAR A.K.A FYKA , konon2 nyer dy niy budak atz lha . haha.. budak yg dah TERRR cukop matang .. *bak kate dy lah . hahahahaha... mau tgok pics fyka ? jap eh..


HA! niy lha konon nyer budak yg TERR ckop mtang 2 , hohoho mkew ponn mcm dak kecik ad aty nak jdy dak matang . hohoho * fyka jgn mara yew . nysa just berguraw hahahaha , lw text ng dy msty tak sah lw xgado pasl bnde niyh hahahahahah ,  bak kate dy aku niy budak xckop matang baru stahun jagung hidop hahaha... budak xdew bulu lha ,, hadoy mcm2 mmg best arh dapt kenal dy .. TERBAIK lha hahahahahahhaha , kwan terhebad aku smpy blew2 , aku syg kw ! doa kan aku ng dy dpat jdy frenz smpy blew2 okew ;)

0 comments: