BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 15, 2011

about today...

ary nieyh kan best gile lah..tdy ad kawat.. kump kte owg klah kump aku izzati..murni..niza..ehsan..lgy 5 owg aku lpew lha.. haha...mse kwat uh bpak lah pnas.. n ade sowang nie lgsung tak reti kwat.. adus.. pnaz gle lah aku tw..sume senior dah ajr dy.. tpy dy tak reti2 gak...adouyai..susa btol la nak ajar dy tuh..
lepaz tuh kte ad game.. spew slah kwat kne simbah ng air..aku kena simbah ng air 2kaly tw.. habis bsah baju aku tw...tpy tak bnyak sgat.. n nasib bek tak kena at muke aku.. lw kena ad panau mmg senior yg simbah air kat mkew aku tuh kne lah...mmg mati lah ko...(mcm brni jew aku nie kan)
pastuh kan..aku nyer kump kalah.. aku kump 5.. kump 2 ponn kalah..dua kumplan uh kne simbah ng air.. ad 3 baldi... fuh gle lah.. mse tuh baju aku dah bash kuyup gle tw.. idayu ng farah lah pnyer pasal...
lepas abiz uh krs pun bersurai...lepas brsurai uh.. ad kompang tw.. pato blew da g at kompang ttbew ckgu kte kompang untk laki jew...aduh..sia2 je lah aku dtg...so dah tadew kompanh kn..aku ponn lpak lah dgan erin , ziema , farah . mera , shuhada , zikri , luqman , danial , amir , ezlan. imran . alil . best glew lah lepak ng kowank...mmg tiptop..
n then mse tuh aku swang jew ta dew blak..aduh..bosn glew lah..nak jew aku crik blak bwu..tpy aku still ad jep lah... susa tol nak curang nie tw...lepaz tuh waktu balik kte owg blik kol 4.. lmbat ckit koz kena tunggu mak NURERINA dtg..best glew2 lah..mmg perfect idop aku mse tuh..haha.. cme 1 jew yg tak best..jep tak dew lah dy g genting ad show... n aku lpew na ckap..mse tuh waktu aku rehat awie dy sgje jew ckap kuat2 mcm nie JEP2 BAJET JE DPAT G GENTING...fuh..mmg best ayt dy..pato aku lwan blik aku kate ad dak 2 JELEZ... terdiam troz dy...

hahha... smpy sini jew lah.. dah letih tgan aku nie... <3

0 comments: