BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 30, 2011

Haha Nini

Create your badge


hey2 kwan2.. nie FACEBOOK nini.. tlong lha add nini tw.. friend nini at FACEBOOK un ta bnyak.. nini hope sgat korank add nini. nini ,sty akn kenang jase korank sume.. add nini kayh.. nini x smbong.. i'm friendly ok.. syg awk semua.. blew dah add nini nty jgan smbong nan nini tw.. cbew lha wall 2 wall nan nini.. msty nini lyan pnyer,, :)

bosan gle...

syg oi.. bosan gle lha ko xdew , mse nie...
g SINGAPORE 3 ary.. da la lngsong xdew text aku...
hadoii yaii bpak lhaa bosann...
n then tady aku dpat mct dry ko..wow!!
truje gle aty aku..aku try gak kol ko...
stiap kali aku kol jew oprter 2 kte mcm nie..
HARAP MAAF ORANG YANG ANDA
HUBUNGI DILUAR KAWASAN...
bosan tw.. mlam2 xtw na text ng spew...cozz...
aku slu text ng ko swang lha syg..cpat lah blik...
IMISSU A LOT lah syg ku......
cepat lha.. wlw un ko g 3hari rasew mcm 1tahun tw ko g...
hadoii2..asl lhaa sifu 2 plih engko...
ntah ap lha ko ngah wat at situ kan...
ISNIN nty aku x kire lha ko nak kate ap..
aku nak meet ko kat DEVILS PARK...xkesah ap jdy un..
nak meet ko jugak.....
syg ko JEFRI MUSTAFA...muah2x
jgan cari awek baru ya syg oi...

Wednesday, January 26, 2011

rindu dengan s0re ko lhaa DANIAL!!

ntah mcm new lha aku blew wndu at ko ann,.. sjak2 akhir nyh ak slu trigat at ko jew... tpy xdew sowank un yg akn pham aku tw.. susa kodd na lpew an ko.. trsekse gle tw.. wndu dohh at snyum ko.. kat gelak ko kat sore ko..  senang ckap lha ak wndu sgale2 nyer mase ng ko dlu.. erm.. myb lha kan kte tak ssuai kod.. skrg ko da ad mkwe baru n aku ponn da ad balak bawu.. msing2 da ade haluan sndri kan.. ak hope ko hppy lha dgn jlan yg telah ko plih..=) . btw SUMPAH (!) ak wndu gle2 nak mati kat ko.. ak slu npak ko at skola.. asew nak mngiz jew coz  aku dpt tgok ko hidop hppy.. psal kte break kowank x plu tahu.. 2 cume kisah silam aku jew... hnyer QISTINA jew yg faham pasan ak msew uh...bangga aku dpat kwan mcm ko lha... sntiase mmhami aku.. haha.. derita gle jiwa aku nie ble nak  ko ng popan len.. tpy nak wat cm ner.. ko da plih dy.. aku cume mmpu snyum jew lha.. tpy dlam aty  ak mse 2 ak sedih gle2 nak babi tw... hanye kwan baik aku jew yg pham perasaan aku mse 2.. owg len xkan penah faham aku.. penah gak aku brgadoh besr ng awek dy 2,, tpy blew aku pk2 balik plu kew bgadowh hnye sbb sowank laki2 .. kwan2 aku slu kate mcm nie.. KUMBANG BUKAN SEEKOR..DAN BUNGA BUKAN SEKUNTUM...ramai lgy laki2 at lua sane yg nak at kte.. bukan ad swabk jew laki dalam dunia nie... :).. 2 lha ayt ug akan aku ingat kalo aku ngah tringat at ko... thx ya kwan2 bgi aku ayt nie...

p/s:wndu ko lha...


                                                                                                                                  hanisa

Thursday, January 20, 2011

NURERINA BINTI ROSLAN..




ary nieyh..bufday dak tomey niyh... tomey kankankan??? semoga kw pnjg umo lhaa syg..my best fenz 4ever..hope kkw kekal lhaa ng SHAFIQ 2 yew.. aku sntiase doakan... <3 okey skrg niyh aku cter pasl dy kayh..aku tlis blog pasl dy niyh coz dy yg soh .. haha.. dy nie mmg cm uh.. ckap direct jew .. hahah... kte kwan mse fom1 kan.. bwu knal 1tahun..tpy aku asew aku dah kenal ko mcm 14 tahun tw... kw chumil lhaa syg klw snyum.. geram aku tw..brtuah spew yg dpat mkwe mcm ko.. dah lhaa chumil..chantek n pramah pulak uh.. skew sgat aku kwan ng ko.. sntiase paham prsaan aku  kan.. ko tak mcm qis..qis slu blsah aku.. ADESS bnci tol ak tw.. haiyoo..sabtu nie na hang g sunway ng dy.. nak wish bufday dy,,,..tak sbar nak g.. SUMPAH msty best kan2...dlu kan.. aku tak skew sgat kwan ng ko aw.. tpy lame2 aku dah kenal ko bwu aku skew kwn ng ko..freindly kodd dy niyh.. mcm aku gak.. haha.. *perasan jew.. rmai dak skew kwan ng ko an... syg ko NURERINA AKU SAYANG KAU LHAA...



KHAS BUAT KAU SAYANG...


SELAMAT HARI JADI BESTIES TERBAIK AKU...
AKU SAYANG KAU SANGAT2...SEMOGA KEKAL NG SHAFIQ..
N SEMOGA BERTAMBAH CANTIK SAYANG KU...
ILOVEYOUSOMUCH...NURERINA ROSLAN.....



Saturday, January 15, 2011

about today...

ary nieyh kan best gile lah..tdy ad kawat.. kump kte owg klah kump aku izzati..murni..niza..ehsan..lgy 5 owg aku lpew lha.. haha...mse kwat uh bpak lah pnas.. n ade sowang nie lgsung tak reti kwat.. adus.. pnaz gle lah aku tw..sume senior dah ajr dy.. tpy dy tak reti2 gak...adouyai..susa btol la nak ajar dy tuh..
lepaz tuh kte ad game.. spew slah kwat kne simbah ng air..aku kena simbah ng air 2kaly tw.. habis bsah baju aku tw...tpy tak bnyak sgat.. n nasib bek tak kena at muke aku.. lw kena ad panau mmg senior yg simbah air kat mkew aku tuh kne lah...mmg mati lah ko...(mcm brni jew aku nie kan)
pastuh kan..aku nyer kump kalah.. aku kump 5.. kump 2 ponn kalah..dua kumplan uh kne simbah ng air.. ad 3 baldi... fuh gle lah.. mse tuh baju aku dah bash kuyup gle tw.. idayu ng farah lah pnyer pasal...
lepas abiz uh krs pun bersurai...lepas brsurai uh.. ad kompang tw.. pato blew da g at kompang ttbew ckgu kte kompang untk laki jew...aduh..sia2 je lah aku dtg...so dah tadew kompanh kn..aku ponn lpak lah dgan erin , ziema , farah . mera , shuhada , zikri , luqman , danial , amir , ezlan. imran . alil . best glew lah lepak ng kowank...mmg tiptop..
n then mse tuh aku swang jew ta dew blak..aduh..bosn glew lah..nak jew aku crik blak bwu..tpy aku still ad jep lah... susa tol nak curang nie tw...lepaz tuh waktu balik kte owg blik kol 4.. lmbat ckit koz kena tunggu mak NURERINA dtg..best glew2 lah..mmg perfect idop aku mse tuh..haha.. cme 1 jew yg tak best..jep tak dew lah dy g genting ad show... n aku lpew na ckap..mse tuh waktu aku rehat awie dy sgje jew ckap kuat2 mcm nie JEP2 BAJET JE DPAT G GENTING...fuh..mmg best ayt dy..pato aku lwan blik aku kate ad dak 2 JELEZ... terdiam troz dy...

hahha... smpy sini jew lah.. dah letih tgan aku nie... <3

Tuesday, January 11, 2011

bosan lah kelas baru...

seyez..aku bnci n bosan gile kat kelas baru aku..dah la ta de kwan..kwan pon cme ng jambu haha...opps silap bukan jampu tpy diana haha..bosan gle dok sblah dy.. ckap ng dy mcm ckap ng tnggul..! aku cakap wat ta lyn.. geram gile..pato tepakse brpisah ng my hero *black.. haha... sobsob..dlu same kelas ng lisa .. dayah..ziema..qis..skunk ng diana jew..
 wndu nyer aku dgan 1DEDIKASI yg dlu,. wndu ckgu MASTURA n ustaz WAHID..ntah mnew lah dowang mnghilang kan.. dah lame tak dgar sore dwang yg merdu..n wndu at ALLAN LOO.. haha..dgan kepala goyang2 dy..my best teacher.. hahha..
 dlu aku slu FLY ng qis n lisa.. skunk da ta leyh fly!! cuz..diana x nak teman.. lw aku nak pnyeng un tggu waktu agama ng pj atw  pk .. bwu leyh fly cuz hameera ade..cmpor kelaz..SUMPAH! aku bnci kelas baru aku... arh!! benci nyer..setiap kali nak bratur jew aku lari g kelas 2AMANAH..malas lah nak beratur at 2DEDIKASI.. cuz tak dew teman nak berborak.. so aku g 2AMANAH ad erin..hameera..lisa..ziema.. n hidayah...
  pato aku dapat lak ckgu yg ta sporting lansong.. arh!! lagy lah mnyirap kan..nty dahta boley bwak ncet g ckola...n lgy 1 ad khugan..dy tuh kuat mreport ..  lw boleyh nak jew aku pndah kelas..tpi aku ksian at diana tkowt dy ta dew kwan nty..so tak kesampaian lah hajat aku tu kan...tpy ta pew lah..sabar je lah.. bukan lame pon pejam celik pejam celik dah setahun kan..sabar jew lah... :(

Monday, January 10, 2011

susah lah...

npew eh..berat sgat aty aku ne nak lpas an ko???asl bwu skunk ko soh aku lpew an ko?? knpew bukan dulu??npew ah!!! ko tahu x skunk nie aku da syg ko gile2 babi ko tahu.. aku tahu ko xsyg aku an.. tpy jgn la pkse aku utk mlpew an ko.. cuz.. aku tak kan penah mlpew an ko.. ko ingat tuh..
dh bnyak kenangan aku ng ko.. mcm2 dh pnah kte lalui.. ko pk snng kew aku na lpe an ko??
bertahun2 un tak kan ckop la nak lpew an ko..ak tahu ak tak scntik yg ko nak... n aku tahu ak ta lyak nk dpat cnta ko..tpy weh.. aku nie ad aty ng perasaan ag.. tlong la hormat aku..
dlu sblom dy adir dlam idop ko aku lah yg ko syg.. ko kte ko xkan lpew an ak wlaw pepe un trjadi..tpy ko tipu! blew dy adir dlam idop ko .. ko pggir an aku.. ko dah lpew an aku ko tahu,,.. ko sggop an tggl an aku yg ko da knal lame demi budak popan yg ko bwu kenal 2...
tpy tak pew.. aku sggop wt pe2 demi ko.. cuz.. aku syg ko..aku sggop tggl an ko wlw pon aku trpkse..ak tahu kw akn epy lw ng dy..lw ko ng aku aku cm wat ko terseksa jew kan..ak akn tggl an ko.. tapi TOLONG lah...jgn pkse aku untk mlpew an ko.. cuz aku tak kn penah lpew an ko n tak kan sesekali ponn aku mlpew an ko..jgn pkse aku kayh.. jgn wat idop aku tersekse..nty lw ko dah epy jgn lpew at aku tw.. aku sntiasa doa kan ko epy.. wlw pe2 un trjadi u always in my heart..aku akn syg ko smpy aku mati... :(

Sunday, January 9, 2011

alep oh alep



ALEP susa sgat kew hah kte nak bebek???
ad jew bnde yg kte na gado..setiap mse plak uh...gado cume sbb tpop3 igit..
mangkuk kan ... lw chat at fb ad jew yg nak dgadoh kan...xhabis2..
cm dak kecik tw.. lagi2 alep nie.. tak reti nak mglah langsung...
geram gile ak ng mkuk sowang nie...nak jew ak blsah2 dy ni aw..
tpy pkir dy mmber jew tw...kpel ng kwan aku plak uh...
siot jew..mntg dy da fom 3 na bajet2 lak...blom fom 5 agy ,,,
alep2 jom lah berbek.. jgn gado2 ag..ag un ko da pndah an...joh plak uh...
so jom la kte berbek kayh kawan???ak hope kw bce aku nyer blog nie...
ALIP ISMAIL oi ,, halal kn jew lah 3 igit uh.. x bnyak un la kwan!!!

Saturday, January 8, 2011

mesyuarat agong!!!

ary nie ad prjmpaan unit uniform...fuh!!
bpak la..letih gle doh...tpy best dpat ckap ng aini...sweet sgat
sore dy...hukhuk..pgy nek van blew balik jlan kaki rmai2...agk sronok...
n then jep ad ajk g devil park tpi mlaz arh..letih dowh...kesian gle at dowang...
smpy berpluh2...jht tol aku nie an...buat pkwe sndri cm uh!!
so dowang dtg sia2 je la...ok skrg psal unit uniform balik..
tdy unit unifom aku penink gle2...tak larat gle la...so aku amik spruh mse jew...
aku lepak lua ng hameera n aziema...agk sonok r...patu lepak ng atikah n mya at lua...
hahah...mangkuk kankankan...mse mule2 cuak gak tw..tpy terpakse brani kan dri...
aziema g date ng aziq...fuh bpak sweet gle la...msty kowank jelez lw tgok tw...
hahah..lepak lua tgok dak taekwando...mse tu aku tgok ex aku ncem gle doh...
gmbira tak terkate,, nak jew aku kapel ng dy alik...tpy aku still ad jep la...spoil btol la....
haha..mmg best aku tgok taekwando..tpy penat lw masok uh...kena sepak..
ape lgy ntah....kadet polis dy punyer captain grang sgat...cite2 aku polis
tpy blew aku na mcok kadet polis ad dak kate kadet polis captain dy garang troz aku tak jady na mcok...
ag un baju kadet uh panas la...xbest gle tw...tpy pakian dy smart seh...tak pew lah
tak dpat mcok kadet polis un kadet remaja un jadi lah.... <3

Sunday, January 2, 2011

akhir nyer..!!!

akhir nye.. mmpu gakz mlot ak ni
ucap maf at ko an...
sory yew zaty...lw sblom nie ak skit an aty ko..
skunk bwu ak pham pasan ko...
BTW thx cbb maf an aku...bek gakz ko an...
bnyak kali gak aku cbew add ko..tpy tak app pon...
geram gile siot...hahah...
tpy aku try gak coz aku nak gile kwan ng ko mcm dlu...
dlu kte kawan an.. tapy tak la rpat sgat...
mcm biase2 jew....aku mnx maf at ko bb
ak ad mmpi...cuak aku ng mmpi tu...tkowt giler...
sbb uh aku mnx maf cpat2 at ko...
huh.! akhirnye smpat gak aku mnx maf....hahah....
syg ko kawan....n thx 4 syaza coz bgy nasihat at aku ... :)